Αλαλουμ με την Κορακακη… γιατι ειμαστε Ελληνες

Δεν παρέστη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η εκδήλωση προς τιμή της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής η χρυσή ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Αννα Κορακάκη. Το πρόβλημα είναι το γιατί.
 
Αρχικά εννοήθηκε ότι δεν μπόρεσε να παραστεί γιατί έλειπε στο Παρίσι, όμως ο πατέρας και προπονητής της κ. Τάσος Κορακάκης δήλωσε πως δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση, πληροφορήθηκε από τα sites ότι επρόκειτο να λάβει χώρα η εκδήλωση στο προεδρικό, και σύμφωνα με τον ίδιο όταν επικοινώνησε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το «ξέχασαν» αφού η εκδήλωση προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή.
 
Τόσο ο πατέρας της όσο και η χρυσή ολυμπιονίκης με ανάρτησή της στο facebook, φαίνεται να θεωρούν ότι η παράλειψη ήταν ηθελημένη (δεν έχουμε και τόσους πολλούς ολυμπιονίκες στη χώρα που να τους χάνουμε στη γωνία) αλλά αν το σκεφτείτε, το βρίσκετε απίθανο απλά οι διοργανωτές να μην ενδιαφέρθηκαν, ξέχασαν, «ωχ τώρα πήγα σπίτι», «δεν προλαβαίνω να πάρω τηλέφωνο», «και αύριο μέρα είναι», «ποιος πάει τώρα στη δουλειά» κτλ.
 
Δυστυχώς αυτή η χώρα μας έχει προετοιμάσει για τα πάντα, οπότε τίποτα δεν μας φαίνεται όχι απλά απίθανο, αλλά περίεργο. Αν αύριο σας έλεγαν ότι ο Πρόεδρος αποφάσισε να κάνει μια εκδήλωση, έβγαιναν οι προσκλήσεις, καλούνταν όλοι οι επίσημοι και οι δημοσιογράφοι και τελικά αναβαλλόταν η εκδήλωση επειδή είχαν κλείσει ένα γάμο εκεί πιο πριν, ειλικρινά, θα σας εξέπληττε; Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.