Ακομα αγονο το θεμα του ΣΔΕ Ιασμου

Συνεχίζει την πίεση ο κ. Ηλίας Βλάχος

Συνεχίζει την πίεση για τη δημιουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και στον Ίασμο, ένα αίτημα το οποίο έρχεται από παλιά, ο διευθυντής του ΣΔΕ Κομοτηνής κ. Ηλίας Βλάχος.

Όπως τόνισε ο κ. Βλάχος στο Ραδιόφωνο του ΠτΘ, παρόλες τις ενέργειες που είχαν κάνει με τις δημοτικές αρχές του Ιάσμου και τους τοπικούς βουλευτές που πίεσαν για το θέμα, δεν αναμένεται να γίνει κάτι άμεσα.

Θεωρεί πάντως πως η περιοχή του Ιάσμου έχει τους συμπολίτες μας που περιμένουν αυτή την δομή, και είναι αρκετοί σε αριθμό.

Ήδη έχει γίνει άνοιγμα για να έρθουν στο ΣΔΕ Κομοτηνής, και φέτος φοιτούν 18 μαθητές από το Δήμο Ιάσμου στους οποίος έχουν δώσει μαθητικό πάσο σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τα έξοδά τους.

Ο χρόνος που αφιερώνεται βέβαια, λόγω και της μετακίνησης, είναι μεγαλύτερος από αυτό των συμμαθητών τους στην Κομοτηνή, όμως ο κ. Βλάχος θεωρεί πως αυτός ο κόπος θα έχει ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενους που το σκέφτονται να μη διστάσουν και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους.

Ο κ. Βλάχος διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται, και φανταζόμαστε ότι θα βρει συμμάχους, μένει μόνο να πειστεί και η κεντρική διοίκηση, ώστε να δημιουργηθεί, αλλά και να στηριχθεί, ένα ΣΔΕ και στον Ίασμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.