Αιτησεις για την επομενη οργανωτικη επιτροπη δεχεται το TEDxDUTH

Απαρατήρητα

Κάλεσμα προς τους ενδιαφερόμενους φοιτητές του ΔΠΘ που θέλουν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση του TEDxDUTH απευθύνει η οργανωτική επιτροπή.

Το TEDxDUTH αποτελεί μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία των φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης εμπνευσμένη από αντίστοιχα συνέδρια που διεξάγονται εδώ και δεκαετίες σε χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα.

Αφετηρία του TEDxDUTH αποτέλεσε η Αλεξανδρούπολη, όπου και διαδραματίστηκε η πρώτη εκδήλωση με θέμα ATOM. Η δεύτερη εκδήλωση έλαβε μέρος το 2021 με έδρα την Ξάνθη και θέμα ANTITHESIS , ενώ στόχος είναι να «ταξιδέψει» σε όλες τις πόλεις τις Θράκης με άμεσο σκοπό να ενώσει την τοπική κοινωνία διαδίδοντας νέες ιδέες και πυροδοτώντας τον ανοιχτό διάλογο.

«Αν είσαι φοιτητής του ΔΠΘ με διάθεση να μοιραστείς νέες ιδέες και να γνωρίσεις νέα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσένα, μπορείς και εσύ να γίνεις μέρος αυτού του ταξιδιού!» αναφέρει η επιτροπή.

Οι αιτήσεις για την επιλογή της επόμενη οργανωτικής επιτροπής που θα σχεδιάσει και θα πραγματοποιήσει την επόμενη εκδήλωση TEDxDUTH έχουν ανοίξει και η ομάδα του TEDxDUTH σε περιμένει.

Το link όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αίτηση: https://linktr.ee/tedxduth  ή στο bio στο instagram της σελίδας: https://instagram.com/tedxduth?utm_medium=copy_link

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.