Αγωνας υπουργοποιησης για τον Ευριπιδη Στυλιανιδη;

Ιδιαίτερα θερμά έχει πάρει τον προεκλογικό αγώνα

Ιδιαίτερα θερμά έχει πάρει τον προεκλογικό αγώνα στη Ροδόπη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης το τελευταίο διάστημα, ο οποίος μετά την εκ νέου προκήρυξη των εκλογών, έχει αρχίσει να κινείται με ακόμα μεγαλύτερο σθένος στην Ροδόπη.

Φυσικά ως ο πρώτος στη λίστα του κόμματος, θα πρέπει να είναι ο πιο δραστήριος, μιας και ενισχύει τη δική του εκλογή, όμως φαίνεται πως στόχος είναι να μπορέσει να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερους ψήφους, ώστε να ανατραπεί και η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη.

Οι κακές (ή καλές, ανάλογα από το πώς θα το δει κανείς) γλώσσες, λένε πως στόχος είναι μια καλή επίδοση, η οποία θα του επιτρέψει να επανέλθει στα έδρανα της βουλής όχι ως απλός βουλευτής, αλλά σε κάποιο υπουργικό θώκο.

Άλλωστε όπως φαίνεται τα έχει βρει με την ηγεσία του κόμματος, οπότε ελλείψει πολλών υπουργών στην κυβέρνηση από την ευρύτερη περιοχή, την σχεδόν βέβαιη μη υπουργοποίηση Καραμανλή στην επόμενη κυβέρνηση, και την εμπειρία που έχει, μπορεί να του ανοίξει την πόρτα κάποιου υπουργείου.

Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν αυτοδυναμία της ΝΔ, και τη διαθεσιμότητα των υπουργείων (ο πρόεδρος της ΝΔ αρέσκεται, ίσως περισσότερο από προηγούμενους πρωθυπουργούς, να ορίζει εξωκοινοβουλευτικούς ακόμα και σε νευραλγικά υπουργεία) όμως είναι καλό να έχει κανείς στόχους, ανεξάρτητα αν τους πετύχει αυτή τη φορά ή όχι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.