Αγωνας δρομου για τα POS

Η προθεσμία λήγει στις 29 Φεβρουαρίου

Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν εγκαίρως όλες τις διασυνδέσεις POS με τις ταμειακές μηχανές των πελατών τους ή τις απαραίτητες αναβαθμίσεις των λογισμικών τους, βρίσκονται οι εταιρείες που τα προμηθεύουν αλλά και οι επαγγελματίες.

Κι αυτό γιατί η προθεσμία λήγει στις 29 Φεβρουαρίου και η μη «ικανοποίηση» των προαναφερθέντων συνεπάγεται με τσουχτερά πρόστιμα που θα ξεκινούν από τις 10.000 ευρώ και αναμένεται να φτάσουν έως και τις 300.000 ευρώ.

Αυτό σύμφωνα με τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί από μέρα σε μέρα, που θα θέσει σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα από 1η Μαρτίου, αν και εφόσον δεν υπάρξει πρόβλεψη για σχετική παράταξη.

Και αν και οι εταιρείες, όπως μας μετέφεραν μερίδα επαγγελματιών της περιοχής μας, δηλώνουν σίγουρες για την υλοποίηση των απαιτούμενων έως τις 29 του Φλεβάρη ώστε οι πελάτες τους να μην βρεθούν έκθετοι σε τσουχτερά πρόστιμα, όπως μας μεταφέρουν δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για το αν η τεχνική τους ομάδα δεν καταφέρει να τα βγάλει πέρα λόγω του όγκου της δουλειάς έως την τελική ημερομηνία.

Αυτά την ώρα που οι επαγγελματίες ζουν υπό τον φόβο των προαναφερθέντων προστίμων…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.