Αυτον που εργαζεται δεν τον διωχνεις

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση περί της απομάκρυνσης από τα ψηφοδέλτια της «Περιφερειακής Αναγέννησης» για τις επόμενες εκλογές του Μιχάλη Αμοιρίδη. Έκπληξη αφενός γιατί είναι κάπως «θολή», αφού δεν ξεκαθαρίζει αν ο Μιχάλης Αμοιρίδης αποπέμπεται από τον περιφερειακό συνδυασμό άμεσα αφετέρου λόγω των καλώς δειγμάτων γραφής του εν λόγω περιφερειακού συμβούλου.
 
Όλοι θυμόμαστε τις εξαγγελίες Παυλίδη, με την ανάληψη των καθηκόντων του περί στροφής στον τουρισμό. Εξαγγελίες που αντιμετωπίστηκαν με έναν ενδοιασμό, αφού κανείς μέχρι τότε δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ΑΜΘ ως σύνολο (πέραν των ήδη καθιερωμένων προορισμών) θα μπορούσε να αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης. Ωστόσο η εν λόγω «ατζέντα» ετέθη από τον Γιώργο Παυλίδη και ανετέθη στον Μιχάλη Αμοιρίδη.
 
Για να μιλήσουμε για τα του «οίκου» μας, ο Μιχάλης Αμοιρίδης ήταν εν πολλοίς άγνωστος στους Ροδοπίτες, όμως εργάστηκε και για τη Ροδόπη (όπως και για όλη την ΑΜΘ) με δείγματα της δουλειάς του να κάνουν σιγά σιγά εμφανή τα σημάδια τους. Προφανώς και δεν έγιναν όλα ξαφνικά «ρόδινα» στον συγκεκριμένο τομέα, όμως η δουλειά που γινόταν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του φαινόταν. Φαινόταν ότι κάποιος είχε όρεξη και εργαζόταν για τον τουρισμό του τόπου… 
 
Δεν υπονοούμε τίποτα εξ αναλογίας για τον παρόντα κάτοχο του εν λόγω χαρτοφυλακίου, τον κ. Αντωνιάδη, όμως αυτό που λέμε είναι ότι δημιουργεί ερωτήματα η αποπομπή αυτή. Και δημιουργεί ερωτήματα σε πολιτικό επίπεδο, αφού είναι πάγιος κανόνας στην πολιτική ότι δεν διώχνεις αυτόν που δουλεύει… Χ.Λ.
 
Υ.Γ.: Χωρίς να θέλουμε να φανούμε ασεβείς, πιστεύουμε ότι είναι καιρός η περιφερειακή αρχή να αρχίσει να ευαγγελίζεται στην πράξη  το δικό της όραμα έτσι ώστε να σταματήσει να υφίσταται το «όραμα του Γιώργου Παυλίδη», και μάλιστα  ως «δαμόκλειος σπάθη» από τούδε  για τους εμμένοντες  πιστούς στο όραμά του….  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.