Αφηνει τα πεταλια του ποδηλατου ο Χαρουν Μολλα για χαρη του Δημου Κομοτηνης

Απαρατήρητα

Ο Χαρούν Μολλά είναι γνωστός στους περισσότερους ως πρωταθλητής της ποδηλασίας, με σημαντικές επιτυχίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπου έχει σηκώσει ψηλά ουκ ολίγες φορές την ελληνική σημαία.

Μέλος της εθνικής ομάδας, που διεκδίκησε βαθμούς ώστε να υπάρξει εκπροσώπηση από το άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και σε έναν διαφορετικό στίβο: αυτόν της πολιτικής.

Ορμώμενος από την αγάπη του για την Κομοτηνή, επέλεξε να ριχτεί στις μάχες των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης,  με το ψηφοδέλτιο της «Κοινωνίας Πολιτών» του υποψηφίου δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη..

Ο Χαρούν Μολλά από το 2013 είναι  μέλος της Εθνικής Ομάδας και ένας από τους τρεις αθλητές της ολυμπιακής ομάδας ορεινής ποδηλασίας της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις του τους απαραίτητους βαθμούς που έστειλαν και τη γαλανόλευκη αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πλέον, παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του, φιλοδοξεί να βελτιώσει τα κακώς κείμενα στην πόλη της Κομοτηνής από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.