Αφιερωμενο στις παλιες πατριδες το ημερολογιο του 2021 απο τον Συλλογο Πατεραδων

Απαρατήρητα

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία ανάτρεψε πολλές από τις συνήθειες ή τις δραστηριότητες που είχαμε ο καθένας στη ζωή του. Υπάρχουν και κάποια όμως που ευτυχώς όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα, παραμένουν σταθερά. Έτσι λοιπόν αυτό που εμείς περιμένουμε κάθε χρόνο είναι τα ημερολόγια του συλλόγου Πατεράδων. Και τα αναμένουμε διότι δεν είναι μια απλή έκδοση, ενός τυπικού ημερολογίου, από αυτά που συνηθίζουν να βγάζουν οι σύλλογοι για να ενισχύσουν τη δράση τους, αλλά είναι ημερολόγια που κρύβουν από πίσω τους ψάξιμο και κόπο και φανερώνουν το μεράκι των ανθρώπων του συλλόγου.

Εξ ου και τα ημερολόγια που εκδίδει δεν είναι υλικό μιας χρήσης που με την παρέλευση του έτους, ό,τι απέμεινε πετιέται στον κάλαθο της ανακύκλωσης, αλλά είναι μια έκδοση που κρατιέται στις βιβλιοθήκες ως πολύτιμο αρχειακό υλικό. Αρκεί να θυμίσουμε δια του λόγου το αληθές το ημερολόγιο της χρονιάς που διανύουμε που ήταν αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό.

Πριν λίγες μέρες, τα μέλη του συλλόγου, πιστά στην αρχειακή αξία των ημερολογίων που εκδίδουν, πήραν στα χέρια τους το ημερολόγιο του 2021, το οποίο είναι αφιερωμένο στις παλιές πατρίδες Ανατολικής Θράκης και της Ανατολικής Ρωμυλίας.
Οι ενδιαφερόμενοι αν θέλουν να το προμηθευτούν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη σελίδα του Συλλόγου στο facebook στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/groups/672341809542665

Αν κρίνουμε από προηγούμενες χρονιές, τα εν λόγω ημερολόγια δεν μένουν για πολύ καιρό διαθέσιμα, γι’ αυτό σπεύσατε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.