Αφιερωμενα στη θαλασσα, τη φυση, την παραδοση και τα μνημεια τα νεα τουριστικα βιντεο της ΠΑΜ-Θ

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγες μέρες  το δεύτερο βίντεο της σειράς “A true living experience” για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, δομημένο στη «φόρμα» του νέου τουριστικού λογότυπου της Visit ΕMT, που βασίζεται στο Μωσαϊκό. Πρόκειται για το δεύτερο από μία σειρά τεσσάρων συνολικά βίντεο διάρκειας 1.17 ‘’ το καθένα στο οποίο περιγράφεται ο πλούτος του τόπου μας θεματικά.
 
Το νέο θεματικό βίντεο, με τίτλο “Discover Monuments” προβάλλει τον πολιτισμό και τα αρχαία μνημεία της περιοχής,  χώρους στους οποίους ζωντάνευε το αρχαίο δράμα, τα επιβλητικά μνημεία, τα νεολιθικά και ρωμαϊκά ευρήματα, τη χαμένη ομορφιά των αρχαίων ψηφιδοτών, τους μεγαλοπρεπείς αρχαίους ναούς, τα μεσαιωνικά κάστρα, την κεραμική τέχνη κ.α.
 
Το δεύτερο θεματικό βίντεο με τίτλο “Discover Sea” περιγράφει τα κρυστάλλινα νερά των θαλασσών της περιφέρειάς μας, τις φυσικές ομορφιές, τις ακτές, τις ευκαιρίας για «περιπέτεια» και εξερεύνηση καθώς επίσης και την παράδοση και τις γεύσεις, ενώ τα υπόλοιπα δύο βίντεο είναι αφιερωμένα στη φύση και την παράδοση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.