Αδιαφορια για τη λειτουργια του τοπικου Συμβουλιου Κομοτηνης βλεπει ο Σταυρος Κοσουτζης

Απαρατήρητα

Το γεγονός ότι ο Δήμος Κομοτηνής δεν έχει φροντίσει να δημιουργήσει πλατφόρμα επικοινωνίας για το 15μελές Τοπικό Συμβούλιο Κομοτηνής, στηλιτεύει ένας εξ αυτών των συμβούλων, ο κ. Σταύρος Κοσουτζής, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει, από τις 10 Μαρτίου που ξεκίνησαν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, μόνο μία συνεδρίαση έχει γίνει ζωντανά, στις 6 Αυγούστου όταν και είχαν χαλαρώσει τα μέτρα, και δύο τηλεφωνικά.

«Είναι τόσο δύσκολο να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα επικοινωνίας όπως ακριβώς συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο;» αναρωτιέται, τονίζοντας πως αυτή τη στασιμότητα πληρώνουν οι πολίτες.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Τέλη Φεβρουαρίου του 2020 ανακοινώθηκε το πρώτο επίσημο κρούσμα κορονοιου στην χώρα μας. 10 Μαρτίου του 2020 κλείσανε προληπτικά τα σχολεία , αναστολή εκδηλώσεων, sms και αυτό συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μια ενδιάμεση παύση την καλοκαιρινή περίοδο. Αυτά τα γνωρίζετε.

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι , σαν εκλεγμένος στο τοπικό της Κομοτηνής, από την στιγμή που ξεκίνησαν τα μέτρα μέχρι και τώρα που μιλάμε έχει γίνει μόνο μια συνεδρίαση από κοντά ,με όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά covid , στις 6 Αυγούστου του 20, και δύο τηλεφωνικά .

Μέχρι στιγμής δεν έχει μεριμνήσει ο Δήμος για δημιουργία πλατφόρμας επικοινωνίας του 15 μέλους τοπικού συμβουλίου, και αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε για θέματα που αφορούν τον δήμο στον οποίο κατοικούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας , μέσω email η τηλεφωνικά , χωρίς να μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις τα εκλεγμένα μέλη , χωρίς να μπορούμε να αναπτύξουμε θέματα προς συζήτηση, χωρίς να μπορούμε να μεταφέρουμε τα παράπονα των δημοτών προς το δημοτικό συμβούλιο.

Και σας ρωτάω , είναι τόσο δύσκολο να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα επικοινωνίας όπως ακριβώς συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο; Γιατί υπάρχει όλη αυτή η καθυστέρηση; Επαγγελματίες αναγκάστηκαν να αλλάξουν τρόπο διαχείρισης των καταστημάτων τους έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την δύσκολη αυτή εποχή που περνάμε, στο συγκεκριμένο ζήτημα όμως ο δήμος έχει μείνει στάσιμος , και δυστυχώς την στασιμότητα αυτή κάποιος την πληρώνει.

Σε εποχές που ένα δεκάχρονο παιδί μπορεί να πάρει βιντεοκληση δύο τρεις φίλους του μαζί και να μιλήσουν , ολόκληρος δήμος δεν μπορεί να το κάνει για το τοπικό του συμβούλιο»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.