Αδεσποτα καλης οικογενειας

Απαρατήρητα

Μία πανέμορφη πρωτοβουλία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας, υπενθυμίζοντας μας ότι παρά τις δυσκολίες των καιρών, η αγάπη και η καλοσύνη υπάρχει κι ας μην την βλέπουμε.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Γκαϊφύλλιας ανήρτησε μία φωτογραφία από το Πανθρακικό στάδιο της Κομοτηνής, όπου το πρωί της Παρασκευής κάποια οικογένεια προφανώς γνωρίζοντας ότι το στάδιο αποτελεί σημείο συνάντησης πολλών οικογενειών και μικρών συμπολιτών  μας, τοποθέτησε μία σειρά λούτρινων παιχνιδιών, καθαρά και περιποιημένα, ώστε να «υιοθετηθούν» από όποιον το επιθυμεί και κατ’ επέκταση να μοιράσουν την «αγάπη» τους σε μία καινούργια οικογένεια.
 
Όπως ανέφερε το σχετικό σημείωμα που συνόδευε τα λούτρινα «είμαστε από καλή οικογένεια, καθαρά και προσεγμένα. Δε θέλουμε να καταλήξουμε στα σκουπίδια, θέλουμε να μας υιοθετήσετε και να μας αγαπάτε! Και εμείς θα σας αγαπήσουμε ακόμη πιο πολύ!».
 
Μία πολύ όμορφη και σωστή πράξη ανακύκλωσης παιχνιδιών με ιδιαίτερη σημασία και αξία, αλλά και ανθρωπιά.
 
Όπως γνωστοποίησε ο κ.Γκαϊφύλλιας ο ίδιος υιοθέτησε ένα λούτρινο αρκουδάκι, αυτό που αχνοφαίνεται στη σκιά κάτω δεξιά, θέλοντας προφανώς να γίνει αποδέκτης της αγάπης που αυτά μπορούν να προσφέρουν.
 
Μία πανέμορφη πράξη που πραγματικά μας υπενθυμίζει τα σημαντικά και μας συγκινεί. Είθε να βρει άξιους και πολλούς μιμητές. Μπράβο! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.