Αδειασε απο στολιδια, γεμισε με ευχες το δεντρο των Θυγατερων της Πηνελοπης

Τη σημασία που δείχνουν στην προσφορά και στη στήριξη των πιο αδύναμων ομάδων των συμπολιτών μας έδειξαν το πρωί του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου τα μέλη του τμήματος Κομοτηνής των θυγατέρων της Πηνελόπης «Νηρηίδες», «ξεστολίζοντας» το δέντρο των ευχών που είχαν στήσει στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και πουλώντας τα στολίδια του, με τα έσοδα να πηγαίνουν για τη στήριξη του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ για παιδιά με αυτισμό και σύνδρομο asperger. 


Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που πραγματοποίησαν τη συγκεκριμένη δράση, με την ελπίδα ότι θα γίνει θεσμός στο μέλλον, τόνισε η πρόεδρος του τμήματος κ. Έλπη Μπλεκάτση, σημειώνοντας πως θέλουν όχι μόνο να στηρίξουν το σύλλογο αλλά να περάσουν ένα μήνυμα αγάπης για τους γονείς και τα παιδιά του συλλόγου. 

«Πρέπει να σπάσουμε τους φραγμούς, να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε δίπλα τους, να δώσουμε αγάπη ώστε να μπορέσουν και αυτοί να αναπτυχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο στην κοινωνία μας» σημείωσε, τονίζοντας πως αποτελεί ακόμα ένα θέμα ταμπού, για το οποίο δεν τολμάμε ακόμα να μιλήσουμε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.