Αδεια τα εκλογικα τμηματα, γεματα τα Beach Bar

Απαρατήρητα

Μπορεί το ποσοστό αποχής από τις κάλπες στη Ροδόπη να ξεπέρασε το 55% και σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, ωστόσο τα Beach Bar στις παραλίες της Ροδόπης σημείωσαν το αδιαχώρητο.
 
Σε αντίθεση με τα εκλογικά τμήματα,  η εικόνα στις παραλίες της Ροδόπης ήταν γεμάτη κόσμο, που προτιμούν να περάσουν μία ημέρα χαλάρωσης παρά να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Βέβαια, υπήρχαν σίγουρα ανάμεσα τους και κάποιοι, που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και εν συνεχεία στράφηκαν στη λύση της παραλίας.

Η επόμενη ημέρα είναι σημαντική για όλους τους αρμόδιους, ώστε να βρουν τα αίτια της αποχής και κυρίως να βρουν τρόπους για να σταματήσει η πολιτική εικόνα του τόπου να διαμορφώνεται με ποσοστό λιγότερο του 50%. Σίγουρα ήρθε η στιγμή να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις από όλους και να ερευνήσουν εκ βαθέων τα αίτια της αποστροφής του κόσμου από τις κάλπες και τα κοινά γενικότερα. Όπως επίσης και ο κόσμος να σταματήσει να ρίχνει τις ευθύνες συνεχώς στους άλλους, μην θέλοντας ποτέ να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και να διαμορφώσει την πολιτική σκηνή του τόπου. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.