Action in Northern Greece

Έρχονται τέσσερα κινηματογραφικά project αφιερωμένα στην Βόρειο Ελλάδα, ένα εκ των οποίων στη Θράκη

Στην Βόρεια Ελλάδα είναι αφιερωμένος ο δεύτερος κύκλος της κινηματογραφικής σειράς ντοκιμαντέρ της Sigma Group “Action in Greece”, που εγκαινιάζεται την προσεχή Τετάρτη, 26 Απριλίου, στο Συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.
 
Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλος του project που ξεκίνησε από τη Σαντορίνη με 15 επεισόδια και τίτλο «The Santorini  Project», τα οποία αφορούν σε μια δυνατή προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με θέματα όπως είναι η ιστορία, η αρχαιολογία, η λαογραφία, η παράδοση, η σύγχρονη επιχειρηματικότητα, η φιλοξενία, ο θρησκευτικός και εναλλακτικός τουρισμός, οι φυσικές ομορφιές, καθώς και όλη η γνωστή αλλά και η αθέατη πλευρά της Ελλάδας.
 
Η συνέχεια του «ACTION  IN  GREECE» γίνεται με τη Βόρεια Ελλάδα σε τέσσερα αναλυτικά media και social projects μέσα από τηλεοπτικά γυρίσματα διεθνών προδιαγραφών, το ένα εκ των οποίων αφορά στη Θράκη, ενώ τα υπόλοιπα έχουν ως εξής:
 
The Halkidiki Project (αφορά στη Χαλκιδική)  
The Thessaloniki Project (αφορά στη Θεσσαλονίκη)  
The Northern Greece Project (αφορά στις Σέρρες, Βέροια, Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη κα)  

Τα γυρίσματα για το project της Βόρειας Ελλάδας ξεκίνησαν στις 10 Απριλίου από τον Δήμο Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Στην εκδήλωση αναμένεται να απευθύνουν χαιρετισμούς προσωπικότητες της Β. Ελλάδας και να διεξαχθούν εντυπωσιακά events, ενώ εμείς αναμένουμε το αποτέλεσμα στην οθόνη. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.