7+1 διηγηματα για τον Νοεμβριο στο Culture Book σε επιμελεια Σπυρου Κιοσσε

Με θεματικό άξονα το Πανεπιστήμιο

Ο συμπολίτης συγγραφέας και πανεπιστημιακός κ. Σπύρος Κιοσσές ανέλαβε την επιμέλεια για τον Νοέμβριο των μηνιαίων 7+1 διηγημάτων που δημοσιεύει το Culture Book.

Όπως εξήγησε ο κ. Κιοσσές «θεματικός άξονας που πρότεινα το Πανεπιστήμιο: σύντομες ιστορίες «από τα έδρανα», τη φοιτητική και πανεπιστημιακή, ευρύτερα, ζωή, εν είδει ενός “campus short-story”. Παρά τον κοινό τους άξονα, τα επιμέρους θέματα των ιστοριών ποικίλλουν, όπως, επίσης, το ύφος και η τεχνική των κειμένων –πώς αλλιώς άλλωστε;».

Οι συγγραφείς που συμμετέχουν είναι αλφαβητικά οι: Ελισάβετ Αρσενίου, Αθηνά Βογιατζόγλου, Γιώργος Κεντρωτής, Σπύρος Κιοσσές, Τριαντάφυλλος Κωτόπουλος, Μαίρη Μικέ, Χάρης Μιχαλόπουλος και Τασούλα Τσιλιμένη.

Ο κ. Κιοσσές απεύθυνε θερμές ευχαριστίες στους/στις πανεπιστημιακούς – συγγραφείς που ανταποκρίθηκαν με προθυμία, και, φυσικά, στην Άννα Αφεντουλίδου για την εμπιστοσύνη, την εικαστική πρόταση και τη γενικότερη φροντίδα!

Μπορείτε  να διαβάζεται τα 7+1 διηγήματα για τον μήνα Νοέμβριο 2022 στον εξής σύνδεσμο: https://www.culturebook.gr/grafeio-pezografias/epta-syn-ena-dihghmata/7-1-2022-culture-book-november-1.html?fbclid=IwAR1lUYClk8ZTgo3x6hGqX1qJ79dniSS9Y9R4EGlWtXsv1qalU-adow47W7M

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.