6 μεταλλια στο 1ο Κυπελλο SUP και Κανοε – Καγιακ η ομαδα του «Κουπι Watersports»

Απαρατήρητα

Ούτε με ένα, ούτε με δύο αλλά με έξι συνολικά μετάλλια επέστρεψε από την Καβάλα και το 1ο Κύπελλο SUP και κανόε – καγιάκ η ομάδα του «Κουπί Watersports».

Το 1ο Κύπελλο SUP και κανόε – καγιάκ έλαβε χώρα το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του Χάρη Παλτόγλου, του Αθλητικού Συλλόγου SUP Καβάλας, του ΑΣ Τάεκβοντό Καβαλάς σε συνδιοργάνωση της Δημωφέλειας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε – Καγιάκ.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 80 αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας, με δυναμικό παρών των Βορειοελλαδιτών και έντονο όμως ανταγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μετάλλια απένειμαν στους νικητές ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης και Οικονομικών, Γιάννης Προμούσας, καθώς και η Προέδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή, απένειμαν το μεσημέρι της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου, ενώ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, από τον προπονητή του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου, για τη στήριξη των προσπαθειών που καταβάλει ο Σύλλογος να κάνει γνωστό το άθλημα της κωπηλοσανίδας (SUP) στους πολίτες της περιοχής μας.

Θερμά συγχαρητήρια και στην δική μας «Ροδοπίτικη» συμμετοχή αλλά και στους. Διοργανωτές του Κυπέλλου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.