51.000 οι επισκεπτες της «Ονειρουπολης» το τριημερο 24-26 Δεκεμβριου!!!

Τελικά όλα μπορούν να συμβούν σε μια ακριτική περιφέρεια σαν τη δική μας, όταν υπάρχει επιθυμία και βούληση να ξεκολλήσει ένας τόπος από την απραξία και το τέλμα. Έτσι πραγματικά μείναμε άφωνοι όταν στα σχετικά με την «Ονειρούπολη» του Δήμου Δράμας δελτία τύπου διαβάσαμε ότι το τριήμερο από 24 έως 26 Δεκεμβρίου την επισκέφτηκαν 51.000 επισκέπτες, απίθανος για χειμώνα αριθμός επισκεπτών που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η «Ονειρούπολη» τείνει να γίνει η μεγαλύτερη Xpιστouγεννιάτικη γιορτή της χώρας!
 
Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, «πλήθος μικρών και μεγάλων επισκεπτών πλημμύρισαν το “Χωριό του Άη Βασίλη” με τις χαρούμενες φωνές τους. Περιηγήθηκαν με ενθουσιασμό στα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια με τις δωρεάν δράσεις, στο Σπίτι του Άη Βασίλη, στη Xpιστouγεννιάτικη αγορά, οι πιο μικροί επισκέπτες έκαναν βόλτα με το τρενάκι περιήγησης σε όλη την πόλη και χάρηκαν με το μαγευτικό καρουζέλ, το παγοδρόμιο, τα αλογάκια και τα άλλα παιχνίδια.
 

Στην Κεντρική Σκηνή μία πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, δράσεων, συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων με τη συμμετοχή πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων από ολόκληρη τη χώρα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τους ψυχαγώγησε με τον καλύτερο τρόπο.».
Σημειωτέον ότι η «”πασπαλισμένη”» με τη χρυσόσκονη του παραμυθιού “Ονειρούπολη” θα διαρκέσει έως τις 8 Ιανουαρίου, δίνοντας χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! «Δική μας» η Δράμα είναι!!! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.