45 μικρα… ξωτικα απο τη Ροδοπη, επαξιοι εκπροσωποι μας σε χριστουγεννιατικο κολυμβητικο φεστιβαλ της Αλεξανδρουπολης

Απαρατήρητα

Στις 16 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το « 5ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Ακαδημιών» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης». Στο φεστιβάλ συμμετείχαν 7 ομάδες από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με 328 κολυμβητές και κολυμβήτριες ηλικίας 6-9 ετών. Οι θεατές, στις κατάμεστες κερκίδες του κολυμβητηρίου, χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες των μικρών αθλητών.
 
Ανάμεσά τους 45 ξωτικά – κολυμβητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης που αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, μιας και με την άρτια παρουσία τους απέδειξαν για άλλη μία φορά πως αποτελούν επάξιους πρεσβευτές της περιοχής μας. Όπως μάλιστα επισημάνεται και στην πρόσφατη ανάρτηση της ΝΕΡΟ στα social media, η επιτυχία τους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δασκάλα τους, κ. Φωτεινή, και στους βοηθούς της κ.Παναγιώτη, κ. Δανάη, κ. Απόστολο και στον «άγρυπνο φύλακα», κ. Γιώργο.
 
Η εκδήλωση «επισφραγίστηκε» με την παρουσία του χρυσού παραολυμπιονίκη και παγκοσμίου πρωταθλητή ΑμεΑ, κ. Δημοσθένη Μιχαλεντζάκης -το όνομα του οποίου έχει δοθεί στο δημοοτικό κολυμβητήριο- που βραβεύτηκε από την Πρόεδρο του ομίλου και μέλος της Κ.Ο.Ε. Χριστίνα Ρουσσίδου για τη συνολική συνεισφορά του στον ΟΦΘΑ και στο άθλημα της κολύμβησης. Με το τέλος των αγώνων ο ίδιος φωτογραφήθηκε και έδωσε αυτόγραφα στους νεαρούς θαυμαστές του, με τους οποίους συζήτησε και αντάλλαξε «μυστικά» του αθλήματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.