42 χρονια ΠΑΣΟΚ*

Παραλάβαμε μια Ελλάδα ψωροκώσταινα, ένα θρησκόληπτο, φτωχό, άκρως συντηρητικό λαό που άναβε τον θερμοσίφωνα να κάνει μπάνιο κάθε Σαββάτο για να φορέσει επιτέλους καθαρό βρακί μινέρβα την Κυριακή στην εκκλησία.
 
Παραλάβαμε μια Ελληνίδα που έκανε περμανάντ μόνο σε γάμους και βαφτίσια, που φορούσε τις γιορτές κολώνια ΜΥΡΤΩ και τις έτρωγε από τον υδραυλικό σύζυγο που την κεράτωνε με την κυρα-Αμαλία από το Μαρούσι που δήθεν τον είχε φωνάξει να της φτιάξει τον μπιντέ.

Παραλάβαμε έναν Έλληνα με μουστάκια κιτρινισμένα από τα Καρέλια και χαλασμένα δόντια, έναν Έλληνα με μανσέτες και μπαλωμένα παντελόνια που ξυριζόταν με πινέλο και έτρωγε κρέας κάθε Κυριακή.
 
Παραδώσαμε έναν λαό ντυμένο με τα ακριβότερα ρούχα, του δώσαμε κέντρα να διασκεδάσει, του δώσαμε ελευθερία, του μάθαμε να τρώει, τον μάθαμε να κάνει μπάνιο. Μάθαμε τον λαό να διεκδικεί, να απαιτεί, να ζητάει μια καλύτερη ζωή. Ένα λαό που κατέβηκε από τα ζάσταβα και ανέβηκε στα καγιέν.
 
Παραδώσαμε έναν Ευρωπαίο Έλληνα επιχειρηματία, μια γυναίκα ελεύθερη με δικαιώματα. Παραδώσαμε ένα κράτος απαλλαγμένο από ταμπού, ένα κράτος στις 20 καλύτερες οικονομίες του πλανήτη και το ντύσαμε με έργα υποδομής στολίδια και γιορτάσαμε την νέα Ελλάδα με τους καλύτερους ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν πότε.
 
Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ, αυτό αξίζει στον Ελληνικό λαό και όχι η μιζέρια της αριστεράς και η συντήρηση της δεξιάς.
 
Θα μείνουμε στις επάλξεις.
 
*Με χιούμορ και καυστικότητα… Aπό τη σελίδα στο fb του Johannes O’Mayor

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.