4 νεοπροσληφθεντες του Νοσοκομειου Αλεξανδρουπολης ζητουν να πληρωθουν απο το 1998 ως επιλαχοντες σε διαγωνισμο του ΑΣΕΠ ετους 1997-1998

Ένα «περίεργο» περιστατικό γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Αδαμίδης που έχει να κάνει με την περίπτωση 4 διοικητικών υπαλλήλων του νοσοκομείου που προσλήφθηκαν προ 6μήνου ως επιλαχόντες διαγωνισμού ΑΣΕΠ έτους 1997-1998 και σήμερα προσφεύγουν στη δικαιοσύνη ζητώντας την καταβολή δεδουλευμένων από το 1998. 

Όπως επισημαίνει αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Αδαμίδης: 

Για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης της Διοικητικής Υπηρεσίας:

  1. Για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια προσλήφθηκαν προ 6μήνου 14 μόνιμοι διοικητικοί υπάλληλοι, από  επιλαχόντες  διαγωνισμού ΑΣΕΠ έτους 1997-1998
  2. Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ε. ζήτησε από το Υπουργείο την πρόσληψη 11 επικουρικών διοικητικών υπαλλήλων και 2 μέσω ΟΑΕΔ με σύμβαση 1 έτους.
  3. Έγινε δεκτό από την ΥΠΕ το αίτημά μας να μην γίνουν αποδεκτές οι αιτήσεις μετακίνησης 3 υπαλλήλων προς άλλα νοσοκομεία και να ανακληθούν άλλες 2. 

Την ίδια στιγμή 4 υπάλληλοι (από τους 14) προσφεύγουν στα δικαστήρια ζητώντας να πληρωθούν από το 1998! Μάλιστα 2 εξ αυτών πήραν μετάθεση σε άλλο νοσοκομείο, η οποία τελικά ανεκλήθη και 1 πήρε αναρρωτική άδεια μόλις του γνωστοποιήθηκε η ανάκληση της μετάθεσής του.
 
Η Διοίκηση θα ζητήσει έλεγχο των αναρρωτικών αδειών και θα πάρει εφ’ όσον χρειαστεί τα κατάλληλα πειθαρχικά μέτρα».
 
Εντελώς συνειρμικά αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο στίχος του ποιητή «πολλά έχουν δει τα μάτια μου…». Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.