4 κερακια εσβησε… το Αλλοκοτο!

Τεσσάρων χρόνων έγινε τη Δευτέρα το Καφενείο Αλλόκοτο και γιόρτασε μ’ ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων το οποίο ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι και τελείωσε αργά το βράδυ. Από τις 12.00 κιόλας ξεκίνησαν να ψήνονται και να σερβίρονται γευστικότατα… γενέθλια σουβλάκια τα οποία προσφέρονταν στους θαμώνες που συνέρρεαν στο αγαπημένο μαγαζί για να δώσουν τις ευχές τους. Έτσι καθ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγινε κυριολεκτικά «χαμός» στο μαγαζί με τις παρέες να εναλλάσσονται συνεχώς.
 
Κάπως έτσι έσβησε και το Αλλόκοτο τα τέσσερα κεράκια του. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν αυτά τα τέσσερα χρόνια γιατί κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει και τη στήριξη ορισμένων ανθρώπων για να προχωράει. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε καλή ποιότητα, καλές τιμές και βοηθάει και η κληματαριά που έχουμε ειδικά το καλοκαίρι», ήταν τα λόγια της ιδιοκτήτριας κ. Ασσούντας Πετρίδου για τα τέσσερα χρόνια που έκλεισε το κατάστημα.
 
Επιλέγοντας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να τα εκαστοστήσει και να συνεχίσει να κάνει τις μέρες μας και τις νύχτες μας γοητευτικά “αλλόκοτες”! Ν.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.