3ο Βραβειο Ποιησης για τον μαθητη Νικολαο Τσινα του 4ου Γυμνασιου Κομοτηνης

Στον 12ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης»

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 12ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης “Γρηγόρης Πεντζίκης”. Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε, κατά το τρέχον σχολικό έτος 2023-2024, από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Εκπαιδευτικός Κύκλος», με την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π).

Οι συμμετοχές και στον φετινό διαγωνισμό ξεπέρασαν τις χίλιες και αφορούσαν σε μαθητές και μαθήτριες, από σχολεία όλης της χώρας, καθώς και από ελληνόφωνα σχολεία του εξωτερικού.

Τα κείμενα που κατατέθηκαν προς κρίση διαβάστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό και αξιολογήθηκαν ανώνυμα από την Κριτική Επιτροπή.

Η Επιτροπή αποφάσισε να απονείμει στην Κατηγορία της Ποίησης από μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων, στον Νικόλαο Τσίνα, μαθητή του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής, το 3ο Βραβείο για το ποίημά του με τίτλο «Κλειστή στροφή».

Η απονομή των βραβείων του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας (Φροντιστήριο Τραπεζούντας) στις 6.30 μ.μ.

Τα βραβευθέντα κείμενα θα αναρτηθούν προσεχώς στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση https://educircle.gr/contest/

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.