3η Παγκοσμια πρωταθλητρια Παγκρατιου η Κομοτηναια Φωτεινη Αντωνιαδου

Στα World Combat Games

Την 3η θέση στους Παγκόσμιους Αγώνες Μάχης Ολυμπιακής Επιτροπής στα 80 κιλά  στο Παγκράτιο, κατέλαβε η Κομοτηναία Φωτεινή Αντωνιάδου.

Τα World Combat Games (GAISF World Combat Games / SportAccord World Combat Games) είναι μια διεθνής εκδήλωση πολλαπλών αθλημάτων που περιλαμβάνει μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες.

Οι αγώνες ιδρύθηκαν από την SportAccord (τώρα γνωστή ως Παγκόσμια Ένωση Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών ) ως ένας τρόπος να φέρουν διάφορες πολεμικές τέχνες και μαχητικά αθλήματα σε ένα διεθνές κοινό. Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Μάχης συνοδεύονται επίσης από ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αντικατοπτρίζει τις αρχαίες παραδόσεις και αξίες των πολεμικών τεχνών καθώς και τη συμβολή τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Οι αγώνες, που γίνονται κάθε 4 χρόνια, αναγνωρίζονται από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή .(International Olympic Committee )

Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, και πρόκειται για το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα μετά το Χρυσό της Κωνσταντίνας Χρυσοπούλου στο Καράτε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.