3.25 ευρω το κιλο τα λεμονια!!!

Όσον αφορά στην πραγματικότητα του Brexit, μάλλον οι παρενέργειές του δεν θα είναι σοβαρές στη χώρα μας και μέχρι αυτή να προχωρήσει στο μέγιστο που οφείλει να πραγματώσει, την παραγωγική της δηλαδή ανασυγκρότηση!!!
 
Σε απλά ελληνικά ότι θα πρέπει να θυμηθούμε άπαντες, και οι του δημοσίου, ότι χωρίς να εργαστείς ψωμί δεν έχει. Όταν τώρα λέμε εργασία, εννοούμε την πραγματική εργασία αυτή που έχει μετρήσιμα αποτελέσματα είτε είναι πνευματική είτε χειρωνακτική!!! Αυτήν την εργασία, σταθερό χαρακτηριστικό της οποίας είναι η κούραση, ο μόχθος.
 
Να επαναφέρουμε μνήμες εργασίας, και χειρωνακτικής, την οποία όλοι οι μεγαλύτεροι διαθέτουμε. Γιατί με τα χέρια καθαρίζεται το σπίτι, μαγειρεύεται το φαγητό, σιδερώνονται και πλένονται τα ρούχα, οργώνεται, φυτεύεται το χωράφι και μαζεύονται οι καρποί!!!
 
Μνήμες εργασίας όταν οι έλληνες δεν γνώριζαν τι θα πει φαγητό και καφές delivery, αγροτικές εργασίες με χειρώνακτες αλβανούς και πακιστανούς!!!
 
Μνήμες εργασίας, υπέροχες, που δεν θα επιτρέψουν ποτέ ξανά η χώρα να είναι και να γίνεται ζητιάνα, και δεν θα δει ποτέ ξανά από εμάς -στη χώρα που ανθεί «φαιδρά πορτοκαλέα»- ακατάλληλοι κι ανεπρόκοποι όλοι μας, επιχειρηματίες, διακινητές αγροτικών προϊόντων, υπεύθυνοι Logistics τα λεμόνια στη χώρα μας να πωλούνται 3,25 ευρώ το κιλό!!!
 
3,25 ευρώ το κιλό σε μια χώρα δηλαδή δημιουργημένη να παράγει εσπεριδοειδή!!!
 
Τι άλλο μπορεί να σημαίνουν οι λέξεις συλλογική χρεοκοπία λοιπόν;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.