257+1 εκλογικα τμηματα στη Ροδοπη

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κ. Χρήστου Μέτιου, καθορίστηκε ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων για τη διεξαγωγή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, όπως και η κατανομή των εκλογέων, που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της εκλογικής περιφέρειας του νομού. Στην επικράτεια των δήμων Κομοτηνής, Μαρώνειας-Σαπών, Ιάσμου και Αρριανών θα στηθούν κάλπες σε 109, 52, 41 και 55 εκλογικά τμήματα αντίστοιχα. Στα εκλογικά τμήματα, που θα λειτουργήσουν στο δήμο Κομοτηνής, συμπεριλαμβάνεται και εκείνο του Γενικού Καταστήματος, όπου θα ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα οι τρόφιμοι των φυλακών.
 
Επιπλέον, θα λειτουργήσει ένα εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών μεικτό στο κτίριο του 13ου δημοτικού σχολείου Κομοτηνής, όπου ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών των εκλογικών περιφερειών Α’ Αθηνών, Β’ Αθηνών, Έβρου, Ηρακλείου Κρήτης, Α’ Θεσσαλονίκης, Β’ Θεσσαλονίκης και Σερρών.
 
Όσοι αγνοούν σε ποιο εκλογικό τμήμα πρέπει να προσέλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, μπορούν να ανατρέξουν στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) ,στην ενότητα «Μάθε πού ψηφίζεις», όπου πληκτρολογώντας τα στοιχεία τους, εμφανίζεται το εκλογικό τμήμα, στου οποίου τους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι.Θ.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.