11 θεσεις για αναψυκτηρια και ξαπλωστρες στην παραλιακη ζωνη του Δημου Μαρωνειας – Σαπων

Καθορίστηκαν από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου στην χθεσινή της συνεδρίαση

Στον καθορισμό έντεκα συνολικά τμημάτων αιγιαλού που το αμέσως επόμενο διάστημα θα βγουν σε δημοπρασία για την λειτουργία αναψυκτηρίων, αλλά και την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών προχώρησε το πρωί της Δευτέρας η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος πρόκειται για το πρώτο βήμα της διαδικασίας, που θα «επιβεβαιώσει» και στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μαρωνείας –  Σαπών όπου αναμένεται να καθοριστούν τόσο τα τιμήματα όσο και ο χρόνος των δημοπρασιών.

Ερωτηθείς σχετικά με την ευρύτερη προετοιμασία του Δήμου ο κ. Χαριτόπουλος έκανε γνωστό πως το αμέσως επόμενο διάστημα ο  Δήμος θα προχωρήσει σε ανάθεση και για την τοποθέτησης ναυαγοσωστών, ενώ προετοιμάζεται και η μελέτη για την «αναμόρφωση» των παραλιών του, μεταξύ των οποίων η προμήθεια ομπρελών, η συντήρηση των χώρων υγιεινής και μια σειρά λοιπών θεμάτων που αφορούν στην προετοιμασία της παραλιακής ζώνης, καθώς και της καθημερινότητας των πολιτών όπως η διαμόρφωση ζωνών αντιπυρικής προστασίας κ.α.

Ήδη εν εξελίξει όπως έκανε γνωστό βρίσκεται το έργο ηλεκτροδότησης σε δύο τουλάχιστον σημεία του οικισμού Κρυονερίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ενώ έτοιμη είναι και η μελέτη για το σύστημα seatrac που αναμένεται να τοποθετηθεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.