0 στις 0 οι τακτικες μεταθεσεις αστυνομικων στη Ροδοπη

Το γεγονός καυτηρίασε η πρόεδρος της ΕΑΥΡ Στ. Τζατζανά

Καμία θέση στο σύνολο των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δεν περιλάμβανε ο πίνακας των τακτικών μεταθέσεων που ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση, για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων.

Όπως ήταν «φυσικό» δεδομένου του πρότερου παρελθόντος την μερίδα του λεόντος καταλαμβάνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με ελάχιστες θέσεις στην ελληνική περιφέρεια και καμία στην ΠΑΜ-Θ, άρα καμία και στην Ροδόπη.

Το γεγονός έσπευσε να «καυτηριάσει» σε σχετική της ανάρτηση η πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά, κοινοποιώντας την σχετική απόφαση και υπενθυμίζοντας τις μηδενικές θέσεις που προβλέπονται για την Α.Δ. Ροδόπης,  την ώρα που όπως έχει γίνει σαφές όλα τα τελευταία χρόνια λειτουργεί με σχεδόν 30% κενές οργανικές θέσεις αστυνομικού προσωπικού…

Όπως έγραψε και η ίδια, «αφήνουμε στην τοπική κοινωνία να βγάλει τα συμπεράσματα για το πόσο ενδιαφέρονται στην Κυβέρνηση για την ασφάλεια του Νομού μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.