Επανερχεται δυναμικα το καφε «Ραδιοφωνο»
Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το εμβληματικό καφέ-μπαρ «Ραδιόφωνο», που επί χρόνια κρατούσε συντροφιά στη τοπική κοινωνία, προσφέροντας αναμνήσεις που ακόμη και σήμερα είναι χαραγμένες στη μνήμη των θαμώνων.
Πολλαπλά μουσικά ακούσματα, φιλικά διακείμενοι εργαζόμενοι, το ξακουστό «πανί προβολής» που άλλοτε απεικόνιζε τον Charlie Chaplin, άλλοτε τον Donald και άλλοτε το αξέχαστο δίδυμο Χοντρός- Λιγνός, επιτραπέζια και κόμικς του Αρκά προσφερόμενα προς περαιτέρω ψυχαγωγία, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνέθεταν ένα άρτιο και ιδιαίτερο κλίμα καταστήματος που εύκολα κανείς θα επέλεγε για στέκι. Ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης που δεν παρέλειπε να δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να εκφράσουν τις ανησυχίες τους και να παρουσιάσουν τη δουλεία τους.
Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας, ζητούνται άμεσα 1-2 άτομα για να προστεθούν στην ομάδα του νέου «Ραδιοφώνου», τα οποία κατά τα λεγόμενα ενός εκ των συνιδιοκτητών, θα πρέπει μεταξύ άλλων να χαρακτηρίζονται από «υπευθυνότητα, συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον».
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επιστροφή του άλλοτε σήματος κατατεθέν για την ψυχαγωγία της πόλης και ευχόμαστε να διαμορφωθεί ξανά ένας χώρος που θα προσφέρει στους θαμώνες αυτά για τα οποία παρέμεινε «ζωντανό» στη μνήμη των ανθρώπων που το επισκέφθηκαν.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα «Καφέ Μπαρ Ραδιόφωνο ή να καλέσετε στο τηλ.: 698 2200 344 (Ανδρέας)
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
