Διημερο δρασεων απο τον Συλλογο Καρδιοπαθων Ροδοπης

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Διήμερο ενημερωτικών δράσεων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καρδιάς διοργανώνει ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών και Πρόληψης Καρδιοπαθειών του Νομού Ροδόπης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικής Αγωγής και Άθλησης της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ και τον Δήμο Κομοτηνής, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.
 
Μέσω των διήμερων δράσεων οι διοργανωτές φιλοδοξούν να παρέχουν απαραίτητη ενημέρωση για τους κινδύνους που διατρέχει η καρδιά μας, προτείνοντας τρόπους πρόληψης, ώστε να την διατηρούμε γερή και υγιείς.
 
Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες το πρωί (11:00-13:00) και το απόγευμα (18:30-20:30) του Σαββάτου καθώς και το πρωί (11:00-13:00) της Κυριακής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.