Σε πληρη ετοιμοτητα η Διευθυνση Καθαριοτητας του Δημου Κομοτηνης

Μέσα σε λίγες ώρες η πλατεία επανήλθε στην πρότερα κατάσταση μετά το μεγάλο γλέντι της Τσικνοπέμπτης

Τα αντανακλαστικά της και την ετοιμότητα της έδειξε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  του Δήμου Κομοτηνής, που φρόντισε μετά το μεγάλο πανηγύρι που στήθηκε στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, να είναι όλα πεντακάθαρα το πρωί της Παρασκευής.
 

Για τον λόγο αυτό, όλα τα συνεργεία του Δήμου ήταν σε ετοιμότητα και νωρίτερα ακόμα από την ανατολή του ηλίου ξεκίνησαν τις εργασίες έτσι ώστε να είναι καθαρά και να διατηρηθεί η ευπρεπής εικόνα που επικρατούσε στο κέντρο της πόλης τις προηγούμενες ημέρες.
 

Παρότι το βράδυ της Τσικνοπέμπτης τα σκουπίδια ήταν παντού στην πλατεία, κάτι το οποίο ίσως οφείλει να προβληματίσει όλους μας σχετικά με την οικολογική μας συνείδηση και ίσως πολλοί κακοθελητές να περίμεναν να παραμείνει αυτή η εικόνα και το πρωινό της Παρασκευής, τελικώς όλοι λειτούργησαν υπεύθυνα και η κεντρική πλατεία διατηρήθηκε καθαρή.
 
Πλέον ευελπιστούμε πως η ίδια εικόνα θα συνεχιστεί και με το πέρας των εκδηλώσεων που ακολουθούν και συγκεκριμένα μετά το διασκεδαστικό και παραδοσιακό γλέντι του Συλλόγου Εβριτών αλλά κυρίως μετά την καρναβαλική παρέλαση που αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από όλη τη Ροδόπη και τους γύρω νομούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.