Μια ευχαριστη «ανατροπη» στα στουντιο του Ραδιο Παρατηρητης

Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής σε ρόλο δημοσιογράφων

Μια μεγάλη ανατροπή ζήσαμε στο στούντιο του «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» το πρωί της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου, κατά την παρουσία της διευθύντριας κ. Μαριάνας Σάρτη και τριών μαθητριών του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής.
 
Η κ. Σάρτη και οι Χρύσα Δόλιαρη, Λυδία και Εριέτη Αρχοντίκη κατέφθασαν στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου μας, με στόχο αυτή τη φορά να θέσουν την δημοσιογραφική μας ομάδα σε ρόλο συνεντευξιαζόμενων, μιας και οι ίδιες ανέλαβαν τον ρόλο του δημοσιογράφου.
 
Αφορμή της «ανατροπής» αυτής το 6ο μαθητικό φεστιβάλ ραδιόφωνου που θα διοργανωθεί στον Βόλο το διάστημα 10 με 13 Απριλίου με σύνθημα «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους».
 
Οι μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής δεν θα συμμετάσχουν όπως μας εξήγησαν και δια μικροφώνου στο διαγωνιστικό κομμάτι του Φεστιβάλ, ωστόσο ανέλαβαν την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν κάτι το διαφορετικό, εμμένοντας σε μία άλλη οπτική του τοπικού ραδιοφώνου, αυτή τη φορά μέσα από τα μάτια των συντελεστών αντιπροσωπευτικών ραδιοφωνικών σταθμών της Ροδόπης, μεταξύ των οποίων και το «Ράδιο Παρατηρητής94fm».

Σε ρόλο δημοσιογράφων λοιπόν αυτή τη φορά οι προαναφερθείσες κυρίες μας έβαλαν τα γυαλιά, με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αλλά και δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με τον μαγικό κόσμο των ερτζιανών.
 
Εμείς ευχαριστώντας τους για την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτησή μας καθώς και την αναζωογονητική τους παρουσίας στα στούντιό μας τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα του διαγωνισμού, αναμένοντας με πολύ μεγάλη ανυπομονησία και τα αποτελέσματα της έρευνάς τους αυτής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.