Αφησαν στην ακρη τα τιμονια για καλο σκοπο οι οδηγοι των Αστικων Κομοτηνης

Εθελοντική αιμοδοσία από τα Αστικά Κομοτηνής

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η διοίκηση και το προσωπικό του Αστικού  ΚΤΕΛ Κομοτηνής, καθώς το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία.
 
Για την  «οικογένεια» του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής, οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και της γενικότερης φιλοσοφίας της εταιρείας, κάτι που φροντίζει να αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία όπως τόνισε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Νίκος Λυκούδης.
 

Σε αυτό το πλαίσιο, με γνώμονα πάντα την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας, διοργανώθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών, την Κυριακή στις 17 Φεβρουαρίου  στο τμήμα Αιμοδοσίας του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής.
 
Το κάλεσμα σημείωσε μεγάλη ανταπόκριση καθώς πλήθος οδηγών αλλά και φίλων της εταιρείας έσπευσε στο Νοσοκομείο, προκειμένου να στηρίξει τη δράση. 

Το κοινωνικό προφίλ του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής 

Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να διευρύνει την κοινωνική του παρουσία, τόσο με την προσέλκυση όλο και περισσότερων ομάδων νέων επιβατών απαλείφοντας προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού και προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες όσο και με τον ειδικό σχεδιασμό υλοποίησης στη πρόσβαση όλων των ανθρώπων στην αστική τους μετακίνηση με ειδικά σχεδιασμένα οχήματα για την εύκολη πρόσβαση όλων των επιβατών. 
 

Πρόσφατα μάλιστα,  η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής παρέδωσε εξοπλισμό για τα γραφεία, την γενικότερη δομή και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.