Πολλαπλα προβληματα απο τη βροχη στην Κομοτηνη

Μποτιλιαρίσματα και υπερχειλίσεις έφερε η μισάωρη μπόρα που χτύπησε την πόλη το μεσημέρι της Παρασκευής

Αρκετά θέματα δημιούργησε η βροχή που έπεσε στην Κομοτηνή το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουλίου, με την καταρρακτώδη βροχή να δημιουργεί μποτιλιαρίσματα, αλλά και πλημύρες στην περιοχή της βόρειας γειτονιάς, σε σημεία τα οποία αποτελούν συνήθεις ύποπτους, όταν βρέχει λίγο παραπάνω.
 

Η βροχή ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, με τον κύριο όγκο της να διαρκεί περίπου μισή ώρα, η οποία ήταν αρκετή να δημιουργήσει πολλαπλά θέματα στην πόλη.
 

Για ακόμα μια φορά η βροχή έφερε θέματα στην κυκλοφορία, προκαλώντας μποτιλιαρίσματα και μεγάλες ουρές στα φανάρια τόσο στο Κέντρο όσο και στο ΙΚΑ (η ουρά στην Σισμάνογλου έφτανε σε κάποια στιγμή σχεδόν μέχρι το Ξενία), που ξεκίνησαν κατά την έντονη βροχόπτωση αλλά εντάθηκαν ακόμα περισσότερο μετά το τέλος της, επηρεάζοντας όλη την κίνηση στο κέντρο.
 

Επίσης προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή της Βόρειας Γειτονιάς, όπου έχουν παρατηρηθεί και άλλες φορές θέματα υπερχειλίσεων και πλημμυρών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την διασταύρωση Μουστακλή και Ζαρίφη, κοντά στο αστυνομικό μέγαρο, όπου το νερό είχε «μείνει» και μετά τη βροχή, ανεβαίνοντας και στα πεζοδρόμια, με συνεργεία του Δήμου να παρεμβαίνουν σε αυτά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.