100 μουσικοι και χορευτες απο 7 χωρες δινουν καλοκαιρινο ραντεβου στην Κομοτηνη (+Βιντεο)

Έρχεται για πρώτη φορά το World Music Festival

100 μουσικοί και χορευτές από 7 χώρες δίνουν ραντεβού στην Κομοτηνή το Σάββατο 7 Ιουλίου. Ο λόγος για το «1st World Music Festival» που έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής.


Το μουσικοχορευτικό και διαγωνιστικό φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί  στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο από τις 20.30 και έπειτα με την συμμετοχή νέων παιδιών, ανερχόμενων καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων από την Αρμενία, την Αυστραλία, την Βουλγαρία, το Μαρόκο, την Ρωσία, την Σλοβακία και την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικό της στίγμα θα δώσει και η Αρμενική Κοινότητα Κομοτηνής που θα λάβει μέρος τόσο με την χορωδία της όσο και με το χορευτικό τμήμα της.

Νατάσα Λιβεριάδου
«Ξεκινάμε δειλά μία προσπάθεια που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός»

«Ξεκινάμε δειλά μία προσπάθεια που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός», δήλωσε αναφορικά με το World Music Festival η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, κ. Νατάσα Λιβεριάδου, «είναι, εξάλλου, στόχος μας να πραγματοποιούμε δράσεις και εκδηλώσεις που προβάλλουν την περιοχή μας τουριστικά και πολιτιστικά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.