67 καλλιτεχνες εκθετουν τα εργα τους στην Εκθεση Θρακων Καλλιτεχνων

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή το απόγευμα και η έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών, η οποία φέτος εμπλουτίζεται με τη συμμετοχή καλλιτεχνών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και θα παραμένει ανοιχτή έως και την Πέμπτη 14 Μαΐου, ημέρα κορύφωσης των Ελευθερίων 2015.
 
67 ντόπιοι καλλιτέχνες εκθέτουν φέτος τα έργα τους, στο πλαίσιο των Ελευθερίων, στην αίθουσα εκθέσεων του Ιδρύματος Παπανικολάου, αποδεικνύοντας πως το καλλιτεχνικό πνεύμα καλά κρατεί στην πόλη μας.
 
Πίνακες ζωγραφικής, ντεκουπάζ, χειροποίητα κοσμήματα, πυρογραφίες, γλυπτά και δημιουργίες από μέταλλο, δημιουργίες «ανήσυχων» συμπολιτών μας εκτίθενται σε μία συλλογική έκθεση που όπως υπογράμμισε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, «στήθηκε με πολύ μεράκι» και με την εθελοντική προσφορά των συντελεστών της, τους οποίους και βράβευσε.
 
«Για άλλη μία χρονιά οι αξίες αυτού του τόπου, οι άνθρωπου που έχουν να δώσουν κάτι, μας “γεμίζουν” με τις δημιουργίες τους» επεσήμανε η ίδια υπογραμμίζοντας την αξία του εθελοντισμού για να γίνουν πραγματικότητα οι εκδηλώσεις αυτές καλώντας όλους τους Κομοτηναίους και μη να δώσουν το «παρών» για να θαυμάσουν τα έργα των συμπολιτών μας.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.