Εγκατελειψαν σκυλο σε ωρα αιχμης στο Αλσος της Αγιας Παρασκευης

Απαρατήρητα

Για όσους συνεχίζουν να διερωτούνται πώς το ζήτημα των αδέσποτων έχει γιγαντωθεί τόσο πολύ στην πόλη μας και γιατί αρμόδιοι φορείς, φιλοζωικές οργανώσεις και συλλογικότητες όπως αναφέρουν «δεν κάνουν τίποτα» για την επίλυσή του, το νέο περιστατικό που σημειώθηκε και μάλιστα εν μέσω απογεύματος στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, ήτοι στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής έρχεται να τους δώσει τις απαντήσεις.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, ενώπιον μάλιστα κόσμου, καθότι ο καιρός έχει ανοίξει και επομένως αποτελεί ήδη πολυσύχναστο μέρος, σημειώθηκε περιστατικό εγκατάλειψης ενός σκύλου, τον οποίο μάλιστα για να βεβαιωθούν οι πρώην ιδιοκτήτες ή ιδιοκτήτης του ότι δεν θα τον ακολουθήσει φρόντισε να τον αλυσοδέσει σε ένα δέντρο, αφήνοντας βέβαια και ένα κουπάκι με νερό και λιγοστή τροφή.

Ο σκύλος έγινε αντιληπτός από περαστικό, ο οποίος και ειδοποίησε το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής, ο κτηνίατρος του οποίου έσπευσε άμεσα στο σημείο. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε και η αστυνομία στην οποία έγινε καταγγελία κατά αγνώστων και το  ζώο μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Κυνοκομείο όπου φιλοξενείται.

Του έχει ήδη παρασχεθεί θεραπεία για κάποιες ασθένειες που αντιμετώπιζε και μέχρι την πιθανή του υιοθεσία θα βρίσκεται στο Δημοτικό Κυνοκομείο.

Όπως βλέπετε λοιπόν η εξέλιξη της κοινωνίας μας ως προς την διαχείριση των ζώων οδεύει από το κακό στο χειρότερο, ούσα ραγδαία. Από τη Νυμφαία, όπου αποτελεί τόπος κατά συρροή εγκαταλείψεων αλλά και δολοφονιών, πλέον οι γνωστοί άγνωστοι δεν διστάζουν να προβαίνουν στις ως άνω πράξεις σε ώρες αιχμής σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης. Ουδέν  περαιτέρω σχόλιο! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.