Αυτη την Κυριακη καθαριζουμε το Αλσος της Νυμφαιας

Στο πλαίσιο του φετινού Let’s Do It Greece

Καθαρισμός του Άλσους της Νυμφαίας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 29 Απριλίου στο πλαίσιο του φετινού Let’s Do It Greece, τίτλος του οποίου είναι «Εθελοντισμός και Νεολαία – Μαθητές, φοιτητές, νέοι, σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Με καθιερωμένο πλέον σύνθημα το «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις», ο Δήμος Κομοτηνής (Διεύθυνση Περιβάλλοντος) και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης / Europe Direct Κομοτηνής με τις εθελοντικές του ομάδες, και τη συμμετοχή των Προσκόπων Ροδόπης, του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Τ.Ο.Ρ.Α. (Τοπική Οικονομία Ροδόπης) «Αλλάζω», των Νέων Ευρωπαίων Φεντεραλιστών (JEF) Κομοτηνής, του νεανικού τμήματος Κομοτηνής του Ε.Ο.Π.Ε. (Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων), της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», και πολλών εθελοντών, θα πραγματοποιήσουν δραστηριότητες καθαρισμού και εξωραϊσμού της περιοχής.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο Δημαρχείο Κομοτηνής από όπου οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν όλοι μαζί.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, μπορούν το δηλώσουν στα τηλέφωνα 25310 82055 και 6988590985.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.