«Η Κοκκινοσκουφιτσα και ο Καλος Λυκος» απο το Μικρο Θεατρο Λαρισας

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Παπανικολάου

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι  παραστάσεις «Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά», «Οι Μύθοι του Αισώπου», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και «Ο Λύκος και τα 3 γουρουνάκια» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, καθώς παρουσιάζει για 8η χρονιά στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρες 17.15 και 19.15 το πασίγνωστο παραμύθι του διάσημου συγγραφέα  Charles Perrault «Η κοκκινοσκουφίτσα» όπου γράφτηκε για 1η φορά το 1697. Μετά ακολούθησαν οι Αδελφοί Γκριμ όπου το διασκεύασαν με δυο διαφορετικές εκδοχές.

Λίγα λόγια για το έργο

Η κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της Γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά τον Λύκο και ξεκινάει η ιστορία μας
 
Μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή!
Μια “αθώα” θεατρική μεταφορά που συνδυάζει την διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί “κωμικές” καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι!

Οι συντελεστές της παράστασης

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Φερεντούρος, Ηλιάνα Νομικού, Ελισάβετ Νομικού
Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης
Σκηνικά : Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας                                                                                   
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Διασκευή : Γιώργος Πούλης
Κοστούμια : Βαλεντίνο Βαλάσης
Κινησιολογία : Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος

Info

Προπώληση : 7 ευρώ στο Δημοκρίτειο βιβλιοπωλείο
Ταμείο : 9 ευρώ (από 2 ετών & άνω)
Πληροφορίες : 6974797109

Προσκλήσεις από τον «ΠτΘ» για τη δωρεάν παρακολούθηση της παράστασης

Ο «ΠτΘ» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δύο διπλές προσκλήσεις για τη δωρεάν παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στέλνοντας μήνυμα στο fb του Παρατηρητή  ή e-mail  στο [email protected] με την ένδειξη για τη θεατρική παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα», το ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.