Με νικη η Κ14, ηττα για την Κ16 των Μικτων της ΕΠΣ Θρακης στην Καβαλα
Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Θράκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Στις αναμετρήσεις της πρεμιέρας, που πραγματοποιήθηκαν στο Ενωσιακό Γήπεδο Αμισιανών απέναντι στην ΕΠΣ Καβάλας, η Κ14 επικράτησε με 1-0, ενώ η Κ16 γνώρισε την ήττα με 3-0.
Τρίποντο στην πρεμιέρα για την Κ14
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τη Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Θράκης, η οποία έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Καβάλα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Βούσης στο 27ο λεπτό.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεμενετζή επέδειξαν αγωνιστική πειθαρχία και αποφασιστικότητα, διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους και διατήρησαν το 0-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του 1ου Ομίλου, ο Έβρος επικράτησε εκτός έδρας των Σερρών με 4-0 και η Ξάνθη νίκησε στη Δράμα με 3-0.
Η αποστολή της Κ14: Γεράκης, Σακελλαρίου, Κραββαρίτης, Κοντοτάσιος, Καρά Ενές, Καφάλης, Πετρίδης, Μαρκόπουλος, Βούσης, Κωνσταντινίδης, Κυριαζίδης, Παπαδόπουλος, Χαλατζίδης, Ντενίς, Αλή Αλή, Μπιτσιώνης, Αρχά Χουσεΐν Κιορ, Μαυρόπουλος, Αλή Γιουσούφ Χαρούν, Μουσικάκης.
Αποτελέσματα Κ14 – 1η αγωνιστική
| Αναμέτρηση | Σκορ |
| ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Έβρου | 0-4 |
| ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Ξάνθης | 0-3 |
| ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης | 0-1 |
Βαθμολογία Κ14 – 1ος Όμιλος
| Ομάδα | Βαθμοί | Τέρματα |
| ΕΠΣ Έβρου | 3 | 4-0 |
| ΕΠΣ Ξάνθης | 3 | 3-0 |
| ΕΠΣ Θράκης | 3 | 1-0 |
| ΕΠΣ Καβάλας | 0 | 0-1 |
| ΕΠΣ Δράμας | 0 | 0-3 |
| ΕΠΣ Σερρών | 0 | 0-4 |

Δύσκολη πρεμιέρα για την Κ16
Η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Θράκης γνώρισε την ήττα με 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας. Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, οι ποδοσφαιριστές της Θράκης προσπάθησαν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς να καταφέρουν να αποσπάσουν βαθμολογικό όφελος.
Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή στρέφει πλέον την προσοχή της στη συνέχεια της διοργάνωσης και στην επόμενη αναμέτρηση με την ΕΠΣ Δράμας.
Στους άλλους αγώνες του ομίλου, Σέρρες και Έβρος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ η Ξάνθη πέρασε από τη Δράμα με νίκη 2-1.
Η αποστολή της Κ16: Αντωνίου, Χατζόπουλος, Ουρειλίδης, Διαμαντάκης, Νακούσης, Χασάν Ερσάν, Αντωνίου, Σαλονικίδης, Αβραχάμ, Λιάπης, Τσιλιγκίρης, Κόρακας, Κουμπιλάι, Πετίδης, Μίγκας, Γρηγορόπουλος, Παγωνίδης, Κυπαρισσούδης, Τσιτσεράκης, Ζλατίδης, Παπαδόπουλος.
Αποτελέσματα Κ16 – 1η αγωνιστική
| Αναμέτρηση | Σκορ |
| ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Έβρου | 1-1 |
| ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Ξάνθης | 1-2 |
| ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης | 3-0 |
Βαθμολογία Κ16 – 1ος Όμιλος
| Ομάδα | Βαθμοί | Τέρματα |
| ΕΠΣ Καβάλας | 3 | 3-0 |
| ΕΠΣ Ξάνθης | 3 | 2-1 |
| ΕΠΣ Έβρου | 1 | 1-1 |
| ΕΠΣ Σερρών | 1 | 1-1 |
| ΕΠΣ Δράμας | 0 | 1-2 |
| ΕΠΣ Θράκης | 0 | 0-3 |
Υποδέχονται τη Δράμα στις 11 Νοεμβρίου
Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, με τις δύο Μικτές της ΕΠΣ Θράκης να υποδέχονται τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Δράμας. Το πρόγραμμα είναι κοινό για τις δύο ηλικιακές κατηγορίες:
- ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Καβάλας
- ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Σερρών
- ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας
Με ανακοίνωσή τους, η ΕΠΣ Θράκης και ο προπονητής Κωνσταντίνος Γεμενετζής ευχαρίστησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στις δύο αποστολές για την παρουσία, τον ζήλο και την προσπάθειά τους, υπογραμμίζοντας ότι βασικός στόχος παραμένει η εξέλιξη των παιδιών και η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ένωσης.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
