Τους Εθνικους Ευεργετες τιμησε η Κομοτηνη
Την ημέρα μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών, ο οποίος καθιερώθηκε το 2007, τίμησε για ακόμα μια φορά η Κομοτηνή τη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.
Την ημέρα του εορτασμού πραγματοποιήθηκε Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα,
Μετά τη δοξολογία εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 5ου Δημοτικού Πειραματικού Σχολείου Κομοτηνής, κ.Αναστασία Τοπάτση.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας αλλά και των σωμάτων ασφαλείας.
«Την ημέρα αυτή τιμούμε όλους τους συμπατριώτες μας που έχοντας πετύχει και κάνει περιουσία, έδωσαν πίσω στην πατρίδα», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς, ένα μήνυμα ιδιαίτερα επίκαιρο για τη Ροδόπη.
«Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας, για να προσφέρουμε στον τόπο μας όλα εκείνα που χρειάζεται και της αξίζουν» σημείωσε, αναδεικνύοντάς την ώστε να φτάσει στο σημείο εκείνο που πραγματικά θα νιώθουμε ευτυχείς και χαρούμενοι, και να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για τις επόμενες γενιές που έρχονται.
«Για μια Ροδόπη, επαναλαμβάνω, που πρέπει να βρίσκεται εκεί ψηλά. Μια Ροδόπη που πραγματικά της αξίζει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει αυτούς εδώ τους, τους συμπατριώτες μας που πρόσφεραν τόσα πολλά» κατέληξε.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
