Παναθηναικος Κομοτηνης FC: Η μπαλα φτανει και στα χωρια της Ροδοπης
Με προπονήσεις στη Φιλλύρα και την έναρξη νέων τμημάτων στην Οργάνη, ο Παναθηναϊκός Κομοτηνής άνοιξε τη σεζόν 2026-27, δίνοντας σε περισσότερα παιδιά τη δυνατότητα να παίξουν ποδόσφαιρο κοντά στον τόπο τους.
Η πρώτη ημέρα στην Οργάνη γέμισε το γήπεδο με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Η παρουσία της Ακαδημίας σε περιοχές μακριά από την Κομοτηνή έχει ιδιαίτερη αξία για τις οικογένειες: τα παιδιά αποκτούν πρόσβαση στην άθληση χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται διαρκώς στην πόλη, ενώ βρίσκουν έναν χώρο για παιχνίδι, παρέα και συνεργασία.
Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε και στη Φιλλύρα, όπου οι εγγραφές συνεχίζονται. Ο σύλλογος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και ευχήθηκε σε όλους τους μικρούς αθλητές μια χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές στα γήπεδα.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
