«Χανομαι» στους χωρους του Σισμανογλειου Νοσοκομειου Κομοτηνης

Γυρίσματα με την υποστήριξη της διοίκησης πραγματοποιήσαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής για την ταινία τους

Γυρίσματα στους χώρους του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκαν από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, για την ταινία τους «Χάνομαι».

Το Νοσοκομείο δέχτηκε με χαρά την συνεργασία αυτή με το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, με την Διοικήτρια κ.Έλενα Ροφαέλα να τονίζει πως το Νοσοκομείο βρίσκεται δίπλα στη δημιουργικότητα των νέων.

Για αυτό και υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά μαθητές και εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, για τα γυρίσματα της ταινίας «Χάνομαι». «Μια όμορφη συνεργασία που συνδέει το Νοσοκομείο με την εκπαιδευτική κοινότητα, τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα της νέας γενιάς» σημείωσε, δίνοντας θερμές ευχαριστίες στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου που συμμετείχαν στα γυρίσματα πέραν του ωραρίου τους, καθώς και σε όσους συνέβαλαν στην προετοιμασία και την άρτια οργάνωσή τους.

Έδωσε δε συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την προσπάθειά τους, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά και στην ταινία «Χάνομαι», την οποία και ανυπομονούν όλοι στο Νοσοκομείο να δουν.

Από την πλευρά τους οι Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής Μιχάλης Κοσμίδης και Αφροδίτη Τσιρώνη σε μήνυμά τους ευχαρίστησαν θερμά το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» και την διοικήτρια κ.Έλενα Ροφαελα για την μεγάλη υποστήριξη και την άμεση παραχώρηση χώρων του νοσοκομείου για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Επίσης ευχαρίστησαν όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που συμμετείχε και συνέβαλε με οποιονδήποτε τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή των γυρισμάτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.