Οι “ BeetRoots” κατω απο την αυγουστιατικη πανσεληνο στα Στενα του Νεστου

Ζωντανή συναυλία την Παρασκευή 28 Αυγούστου στη Γαλάνη με έντεχνο, παραδοσιακό και ελληνικό ροκ

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά υπό το φως της πανσελήνου του Αυγούστου διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάνης την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στη Γαλάνη, στα Στενά του Νέστου.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθούν οι “BeetRoots”, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με έντεχνο, παραδοσιακό και ελληνικό ροκ ρεπερτόριο, σε ένα ιδιαίτερο φυσικό σκηνικό δίπλα στον Νέστο.

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21:00, ενώ μία ώρα νωρίτερα, στις 20:00, θα προηγηθεί opening act με τίτλο «Η Νοθεία του Έρωτα», μια παρουσίαση θεατροποιημένης ποίησης με τον Βασίλη Ταβουλτσίδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τοπείρου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, φιλοδοξώντας να συνδυάσει τη μουσική με το μοναδικό τοπίο των Στενών του Νέστου και την αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Το ραντεβού δίνεται, λοιπόν, στη Γαλάνη – Στενά του Νέστου, για μία καλοκαιρινή βραδιά ζωντανής μουσικής σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φυσικά τοπία της περιοχής.

Οι “BeetRoots” είναι:

Βαγγέλης Δωρόπουλος: Γκάιντα
Γιάννης Κοτσαμπάσης: Ακορντεόν
Όλγα Ιωαννίδου: Φωνή
Κώστας Τεφτίκογλου: Φωνή & Κιθάρα
Μπάμπης Βαλσαμίδης: Τύμπανα
Θεόδωρος Χρυσανθίδης: Μπάσο
Τάσος Βογιατζής: Κιθάρες & Φωνητικά

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.