Ξεκινουν οι εγγραφες για το Κοινωνικο Φροντιστηριο της Μητροπολης Μαρωνειας και Κομοτηνης
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα και την αφιλοκερδή προσφορά καθηγητών της Κομοτηνής, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής θα λειτουργήσει κατά το νέο σχολικό έτος 2026 – 2027 για τους μαθητές του Λυκείου στις καταλλήλως διαμορφωθείσες αίθουσες διδασκαλίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.
Όπως τονίζει το φροντιστήριο, όλοι οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Μητροπόλεως διαγωνίστηκαν επιτυχώς στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Ιερέα π. Χρυσοβαλάντη Δήμου στον τηλεφωνικό αριθμό : 6934708250 ή να επισκέπτονται αυτόν στο Γραφείο ( 2531024457) του Ιερού Καθεδρικού Ναού.
Οι εγγραφές ξεκινούν την 10η Αυγούστου 2026 και θα διαρκέσουν έως την 10η Σεπτεμβρίου 2026.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
