Ποντιακο γλεντι στα Σαπες με τον Αλεξη Παρχαριδη και κορυφαιους καλλιτεχνες
Μια μεγάλη ποντιακή βραδιά με ζωντανή μουσική, χορό και παραδοσιακές γεύσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσίτερα», την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου–Λυκείου Σαπών.
Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί ο γνωστός Πόντιος καλλιτέχνης Αλέξης Παρχαρίδης, πλαισιωμένος από τον Κώστα Πετρίδη και τον Πόλυ Εφραιμίδη. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης οι Ηλίας Στεφανίδης, Γιάννης Καμπάς, Γιάννης Τσανασίδης, Βαγγέλης Γιαννακόπουλος, Νίκος Νερατζάκης και Γιάννης Πολυχρονίδης.
Τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσουν ακόμη ο Στέργιος Βοσνιάδης στο τραγούδι και τη λύρα, ο Διαμαντής Αγγελακάκης στο νταούλι και ο Θεόδωρος Χαντζής στα πλήκτρα.
Η έναρξη της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί για τις 21:00, ενώ η γενική είσοδος ανέρχεται στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό.
Η διοργάνωση φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους κατοίκους της περιοχής και τους φίλους της ποντιακής παράδοσης, συνδυάζοντας τη μουσική και τον χορό με το αντάμωμα και τη διασκέδαση.
Info:
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6980 571 154 και 6983 508 225.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
