Μικρες πραξεις, μεγαλη διαφορα στη Σαμοθρακη
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας EUBeachCleanup και των Ευρωπαϊκών Ημερών Θάλασσας, το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρέθηκε στη Σαμοθράκη και σε συνεργασία με το καταδυτικό κέντρο SubSaos και εθελοντές/τριες πραγματοποίησε καθαρισμό στην παραλία Άγγιστρος.

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους με έναν κοινό στόχο: να προστατεύσουν τις ακτές και το θαλάσσιο περιβάλλον που όλοι αγαπούν. Κάθε απόρριμμα που απομακρύνεται από την παραλία είναι ένα βήμα προς πιο καθαρές θάλασσες, πιο υγιή οικοσυστήματα και ένα καλύτερο μέλλον για όλους και όλες.
Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι υπόθεση λίγων. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που ξεκινά από τον καθένα και την καθεμία από εμάς, τόνισαν, με το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που συμμετείχαν, καθώς και το SubSaos για τη συνεργασία και τη διαρκή συμβολή του στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καλώντας μας να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τις παραλίες μας, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
