Στολιστηκε το Εκκλησακι της Αγιας Παρασκευης στην Κομοτηνη
Σχεδόν έτοιμο είναι να υποδεχτεί τους πιστούς το Εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή, ενόψει του εορτασμού της πολιούχου της Κομοτηνής, στο οποίο εδώ και μέρες πραγματοποιούνται πυρετώδεις προετοιμασίες από τα συνεργεία του Δήμου Κομοτηνής, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.
Τα συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες στο χώρο τόσο μπροστά, όσο και πίσω από το εκκλησάκι στο Πάρκο της Κομοτηνής, ενώ μάλιστα την Τετάρτη εμφανίστηκε και το πλυντήριο του Δήμου Κομοτηνής, πραγματοποιώντας καθαρισμό στο εκκλησάκι.
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής θα κορυφωθεί το απόγευμα του Σαββάτου με τον πανηγυρικό Εσπερινό, και θα ακολουθήσει λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Παρασκευής και Ιερά Αγρυπνία, ενώ το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, παρουσία των Σεβασμιώτατων Μητροπολιτών Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα, Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου, του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ταλαντίου κ. Θεολόγου και του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
