Διακριση στη Φυσικη για μαθητρια του Μουσικου Σχολειου Κομοτηνης
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Γ’ φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής «Αρίσταρχος», που διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στην οποία η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, Μελίνα Γανίτη, κατέκτησε την 5η θέση πανελλαδικά και την 1η θέση μεταξύ των μαθητών/-τριών των ελληνικών δημόσιων σχολείων, αποσπώντας το Α’ Βραβείο.
Όπως τονίζει το Μουσικό Σχολείο σε ανακοίνωσή του η Μελίνα, που ονειρεύεται να γίνει αστροφυσικός, κατάφερε αυτή τη διάκριση, τονίζουν, επιβεβαιώνοντας την προσπάθειά της, το ταλέντο της και την αγάπη της για τη Φυσική, αποτελώντας παράλληλα πηγή υπερηφάνειας για το σχολείο μας.
«Μέσα από την καρδιά μας θερμά συγχαρητήρια στη Μελίνα για την εξαιρετική της επιτυχία και ευχές να συνεχίσει να κατακτά τους στόχους και τα όνειρά της με την ίδια συνέπεια και αποφασιστικότητα» καταλήγουν.
Ανακοίνωση για τη διάκριση εξέδωσε και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γραμμάτα Καϊοπούλου στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά απευθύνω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, Μελίνα Γανίτη, για τη σπουδαία της διάκριση στην Γ’ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής «Αρίσταρχος».
Μελίνα, η επιτυχία σου, στην 5η θέση πανελλαδικά και η 1η θέση μεταξύ των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων, είναι ένα φωτεινό αποτύπωμα της αγάπης σου για τη Φυσική και της αφοσίωσης με την οποία κυνηγάς τα όνειρά σου.
Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής.Ένα σχολείο που αποδεικνύει καθημερινά πως η γνώση, όταν συνοδεύεται από αγάπη και έμπνευση, γίνεται δύναμη.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς της, που με υπομονή, πίστη και αφοσίωση ανοίγουν δρόμους και ανάβουν σπίθες στα μάτια των μαθητών τους. Η επιτυχία της Μελίνας είναι και δική τους χαρά.
Και, βέβαια, ένα μεγάλο «μπράβο» στην οικογένειά της, που στέκεται δίπλα της με αγάπη και κατανόηση. Πίσω από κάθε παιδί που προοδεύει, υπάρχει μια οικογένεια που το ενθαρρύνει να ανοίξει τα φτερά του.
Μελίνα, να συνεχίσεις να προχωράς με την ίδια πίστη στον εαυτό σου και την ίδια λαχτάρα για μάθηση. Η επιτυχία σου είναι μόνο η αρχή ενός όμορφου ταξιδιού.
Θερμά συγχαρητήρια και από καρδιάς ευχές για ακόμη μεγαλύτερες χαρές στο μέλλον».
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
