Κλεινει στα Μεγαρα ONEX BC ο Παυλος Πεταλωτης
Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην μπασκετική του πορεία πραγματοποιεί ο Κομοτηναίος αθλητής Παύλος Πεταλωτής, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη ΝΕ Μεγαρίδας.
Ο 18χρονος γκαρντ/φόργουορντ (1,98 μ.), που ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις ακαδημίες του ΓΑΣ Κομοτηνή, αποτελεί μία από τις ελπιδοφόρες παρουσίες της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων και στο Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague, ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Ναυάρχου Βότση με διπλό δελτίο. Ακολούθησε η εμπειρία του στην SoCal Academy στην Καλιφόρνια, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πρωτέα Βούλας.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Elite League με τον Πρωτέα Βούλας, καταγράφοντας οκτώ συμμετοχές, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων, ως διεθνής με την Εθνική Παμπαίδων και την Εθνική Παίδων.
Η μεταγραφή του στη ΝΕ Μεγαρίδας αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση της συνεχούς εξέλιξής του, με την ομάδα των Μεγάρων να επενδύει σε νεαρούς Έλληνες αθλητές με προοπτική.
Η εξέλιξη του Παύλου Πεταλωτή αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την αθλητική οικογένεια της Κομοτηνής, καθώς ένας ακόμη αθλητής που έκανε τα πρώτα του βήματα στα γήπεδα της πόλης συνεχίζει να διαγράφει ανοδική πορεία στο ελληνικό μπάσκετ.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
