Περιφερειακη συγκεντρωση διαμαρτυριας συνταξιουχων τη Δευτερα στην Καβαλα

Παρόντα και τα σωματεία της Ροδόπης

Περιφερειακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου στην Καβάλα, με τη συμμετοχή συνταξιουχικών σωματείων της περιοχής.

Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν και συνταξιούχοι από τη Ροδόπη, με πρωτοβουλία των Συλλόγων Συνταξιούχων ΙΚΑ, Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης  και ΟΑΕΕ Ροδόπης, οι οποίοι θα διαθέσουν και λεωφορείο για τη μετακίνηση όσων επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση.

Οι συνταξιούχοι τονίζουν ότι «είναι πλέον καιρός να ακουστεί η φωνή τους», επισημαίνοντας πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά και επηρεάζουν την καθημερινότητά τους. Στο επίκεντρο των αιτημάτων τους βρίσκονται η αντιμετώπιση της ακρίβειας, η ενίσχυση της δημόσιας υγείας, η οριστική κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και της εισφοράς αλληλεγγύης, καθώς και η επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών από τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.

Παράλληλα, ζητούν την επιστροφή των παρακρατηθέντων της Εισφοράς Αλληλεγγύης, υπογραμμίζοντας ότι οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες τα προηγούμενα χρόνια και διεκδικούν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.